Over Bultepop

overbultepopBultepop is een tweejarig terugkerend avondvullende muzikaal spektakel, waarbij Vragenderse muzikanten in verschillende samenstellingen zullen optreden op twee podia bij Overkamp in Vragender.

Hoe is Bultepop ontstaan?

Bultepop werd in 2007 voor het eerst georganiseerd. De Fanfare en Drumband Antonius organiseerden dit festival om geld in te zamelen voor nieuwe uniformen. Er werd een avond lang muziek gemaakt door Vragenderse muzikanten. Vanwege het grote succes kon een vervolg niet uitblijven.

Een groepje enthousiastelingen stak de koppen bij elkaar om hier over na te denken. Begin 2009 werd Stichting Bultepop geboren. Sinds dat jaar werd Bultepop om het jaar georganiseerd. In zowel 2009, 2011 en 2013, 2015 als 2017 hebben er succesvolle edities van Bultepop plaats gevonden, waarbij er vele muzikanten acte de présense hebben gegeven.

Waarom Bultepop?

Met Bultepop stimuleren we de culturele ontwikkeling in Vragender, vooral op het gebied van muziek. Naast de fanfare hebben muzikanten geen mogelijkheid om hun talenten te laten zien. Stichting Bultepop heeft hier verandering in gebracht. Eens in de twee jaar worden de muzikanten bij elkaar gebracht om een avondvullend programma te verzorgen.

Met Bultepop stimuleren we de culturele ontwikkeling in Vragender, vooral op het gebied van muziek.

Wie organiseert Bultepop?

Bultepop wordt georganiseerd door Stichting Bultepop dat bestaat uit een 7-tal bestuursleden met passie voor muziek. De huidige bestuur ziet er alsvolgt uit:

Kim Molenveld (Voorzitter)
Bas Lageschaar (Secretaris/PR)
Willem te Kronnie (Penningmeester)
Jorrit Gebbink (Bestuurslid/muzikantencommissie)
Frank Hahné (Bestuurslid)
Ilse van Langen-Spexgoor (Bestuurslid)
Jefrey Wiggers (Bestuurslid/muzikantencommissie)

Voor wie is Bultepop?

De jongste muzikant is net van de basisschool af, de oudste muzikant is al met pensioen. Dit zorgt voor een gevarieerd programma, wat weer zorgt voor een gevarieerd publiek dat op het festival af komt. Er is voor een ieder wat wils, voor zowel jong en als oud. De een komt om iemand aan te moedigen, de ander komt voor de gezellige sfeer! Kort samengevat Bultepop is voor iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *