Bultepop 2019 staat in de startblokken!

Na een jaar van rust is het dit jaar weer zover: Bultepop 2019! Op zaterdagavond 28 september gaat het muzikale spektakel weer plaats vinden bij Overkamp in Vragender. De opgaves stromen inmiddels binnen en het eerste overleg tussen de muzikanten is inmiddels gepland om er ook dit jaar weer een succes van te maken! Naast ervaren Bultepop-muzikanten, die al jaren meedoen, zullen er dit jaar ook nieuwe talenten op het podium verschijnen tijdens de zevende editie van het evenement!

Bestuurswijzigingen
Dit jaar zijn er een aantal bestuurswijzigingen. Zo nemen Kasper Schilderinck, Sander Slutter en Remco Wolterink afscheid van het bestuur. Zij worden opgevolgd door: Ilse van Langen, Steven Gebbink, Jorrit Gebbink, Jeffrey Wiggers en Bas Lageschaar. Het nieuwe bestuur wil Kasper, Sander en Remco bedanken voor hun jarenlange tomeloze inzet om Bultepop tot een succes te maken!

We zullen jullie de komende tijd via social media en de website op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom Bultepop.

Graag tot ziens!

Het bestuur van Stichting Bultepop,

Kim Molenveld, Willem te Kronnie, Frank Hahné, Ilse van Langen, Jefrey Wiggers, Bas Lageschaar en Steven Gebbink.