Muzikanten worden gestyled door Marian’s Haarboutiek en Beauty on Wheels & Beautysalon

Zowel Marianne Ottink en Bernadet Knippenborg van “Marian’s Haarboutiek” als ook Kaily Tiggeloven van “Beauty on wheels & Beautysalon” hebben hun diensten aangeboden om de muzikanten van Bultepop te laten schitteren op het podium. Zij gaan voor aanvang van het evenement het haar en de make-up van de muzikanten verzorgen, zodat zij er stralend uit gaan zien tijdens Bultepop 2015!

Beauty on Wheels & Beautysalon
beautyonwheelsBeauty on wheels & Beautysalon biedt u allerlei heerlijke behandelingen aan voor een leuke prijs. Zoals gezichtsbehandelingen, spray-tan, tandenbleken, maar ook om uw nagels te laten verzorgen of voor een hotstone massage kunt u bij ons terecht. De schoonheidssalon die ‘ook’ naar u toe komt!

Voor meer informatie kunt u terecht op www.beauty-onwheels.nl

Marian’s Haarboutiek
marianshaarboutiekAls heren-, dames- en kinderkapsalon heeft Marian’s Haarboutiek al 30 jaar ervaring.

Wij beperken ons niet alleen tot knippen, wassen, föhnen, verven, maar schenken ook veel aandacht aan de verzorging van uw haar. Daarom staan wij ook achter onze producten als Goldwell en de luxere lijn Artego.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.marianshaarboutiek.nl