Bultebloazers ook dit jaar weer bij Bultepop

Ook dit jaar staan de Bultebloazers weer op het podium in de grote zaal tijdens Bultepop. Ze zullen ongeveer 20 minuten optreden tussen de 2 bands door. Het gelegenheidsdweilorkest is al aan het repeteren en ze zullen het feest gaan opleuken met verschillende dweilnummers, maar natuurlijk ook met hedendaagse Top 40 nummers. Het complete repertoire gaan we nu nog niet prijsgeven, maar het is zeker de moeite waard. De muzikanten zijn van alle leeftijden en houden allemaal van een feestje dus gezellig wordt het zeker.

De Bultebloazers bestaan uit:

Michel Groot Zevert
Barry Ikink
Henk Gunnewijk
Rene Spijkers
Marie-Cecile Idink
Robert Oonk
Rudie Elschot
Linde te Kronnie
Linet Hemink
Bjorn Spijkers
Ben Kamphuis
Willem te Kronnie

Dit collectief zal zaterdagavond in de zaal optreden. Het tijdstip zal later op de site bekend worden gemaakt.