Maak kennis met de acts in het Café!

Svenny
Niet alleen in de grote zaal van Overkamp wordt muziek gemaakt, ook in het café staan diverse talenten op het podium. De veelzijdige muzikante Svenny Olyslager maakt deel uit van één van de bands én treedt solo op in het café. Ze zingt en bespeelt verschillende instrumenten, waarmee ze nummers van Chris Cornel, U2 en Racoon ten gehore brengt.

Cindy en Marieke
Daarnaast zijn er twee duo’s te vinden op het podium in het café. De zangeressen Cindy en Marieke hebben nog nooit eerder samen opgetreden, maar zullen het publiek tijdens Bultepop verschillende nummers voorschotelen terwijl ze zichzelf begeleiden op gitaar en piano. Ook zitten ze samen in één van de bands.

Jan en Astrid
Muzikanten Jan en Astrid vormen een bekend duo in Vragender. Ze maken al jarenlang samen muziek en zullen in het café echte Duitse meezingers vertolken, naast hun deelname aan één van de bands in de grote zaal.

Sjoukje, Tetske en Justin
De laatste café-act wordt ingevuld door Justin en de twee zusjes Sjoukje en Tetske. Zij stonden nog nooit eerder met zijn drieën op het podium en zullen Nederlands- en Engelstalige klassiekers én nummers van nu spelen. Justin en Tetske doen daarnaast ook mee met één van de bands in de zaal.

Het programma in het café start om 20.00 uur, dus zorg dat je er op tijd bent!