6e editie van Bultepop staat in de stijgers!

Vanaf begin April zijn er weer vele muzikanten afkomstig uit Vragender druk bezig met de voorbereidingen voor Bultepop 2017. De muzikanten hebben inmiddels de helft van de repetities erop zitten en ze zijn goed op weg om er weer een geslaagde 6e editie van te maken.

De eerste editie van Bultepop werd 10 jaar geleden georganiseerd door de Fanfare en Drumband St. Antonius om geld in te zamelen voor de nieuwe uniformen. Deze eerste editie was zo’n enorm succes dat er een vervolg niet uit kon blijven. Inmiddels organiseert Stichting Bultepop voor de 5e keer het festival met als doelstelling het stimuleren van culturele ontwikkeling in Vragender op gebied van (pop)muziek.

Om dit te stimuleren zorgen we voor goede randvoorwaarden voor de muzikanten om goed voorbereid te zijn voor hun optreden op Bultepop 2017. We doen dit onder andere door een oefenruimte ter beschikking te stellen die we voorzien van een professionele zanginstallatie, zodat er goed gerepeteerd kan worden.

Zangworkshop dankzij actie Hart voor de Achterhoek
Tijdens de laatste 2 edities hebben we de muzikanten iedere keer een workshop kunnen aanbieden van een specialist op het gebied van pop-muziek die de muzikanten wat kan bijbrengen ten behoeve van hun optreden op Bultepop. Ook dit jaar is het weer mogelijk dankzij de vele stemmen die we hebben ontvangen tijdens de Rabobankactie Hart voor de Achterhoek. We kunnen namelijk dankzij deze bijdrage een zangworkshop aanbieden aan onze muzikanten door een gerenommeerde zangcoach. Iedereen die op ons gestemd heeft, bedankt voor uw stem!

Met deze inspanningen geloven wij erin dat we een goede basis hebben staan om er samen met onze muzikanten weer een spetterende avond van te kunnen maken. We zien u graag terug op zaterdag 23 september bij Café Overkamp in Vragender.