Bultepop 2017: muzikaal talent en gegarandeerd een feest!

Muzikaal, veelzijdig en verrassend; dat is Bultepop! Tientallen Vragenderse muzikanten laten aanstaande zaterdag 23 september bij Café Overkamp hun talent horen aan het publiek. Van de leukste meezingers tot onmisbare klassiekers en de hits van nu: het avondvullende programma biedt voor ieder wat wils.

Aan de zesde editie van Bultepop doen meer dan dertig muzikanten uit Vragender en omstreken mee. Al maanden lang wordt er gerepeteerd om het publiek van een flinke en vooral diverse dosis muziek te voorzien. Denk hierbij aan nummers van Creedence Clearwater Revival, U2, The Eagles, the Nits, John Newman, Tina Turner, Arctic Monkeys, Rondé, Red Hot Chili Peppers, AC/DC en vele anderen.

Programma in de zaal
De opzet in de zaal zal dit jaar iets anders zijn dan de opzet van de voorgaande edities. Dit jaar is er één grote Bultepop band samengesteld in plaats van meerdere kleine bands, zodat de muzikanten nog meer met elkaar kunnen samenspelen. De muzikanten treden op in gevarieerde samenstellingen en bieden je knallende en afwisselende sets!

De band bestaat niet alleen uit ervaren muzikanten, maar ook muzikanten die het podium voor de eerste keer gaan bestormen. Ook zijn er weer enkele oudgedienden die na vele jaren afwezigheid het podium weer betreden. De leeftijd van de muzikanten loopt dit jaar weer behoorlijk uiteen. De jongste deelnemers zitten op de middelbare school en de oudste deelnemers zijn al enkele jaren met pensioen.

De muzikanten hebben zich tijdens het kiezen van de nummers voortdurend afgevraagd wat het publiek van een nummer zal vinden. Zo zijn ze met elkaar tot een dampende setlist gekomen.

Al met al zal er zaterdagavond een zeer veelzijdige formatie optreden en in een kleine 3 uur het dak van Café Overkamp eraf spelen!

Programma in het café
Niet alleen in de zaal van Overkamp wordt muziek gemaakt, maar ook in het café staan diverse acts op het podium.

Het duo Harm Groot Zevert en Marieke Oonk treden voor het eerst samen als duo op. Om 20.00 uur openen ze Bultepop en brengen ze het publiek verschillende akoestische nummers, waarbij Harm Marieke zal begeleiden op zijn gitaar.

Rond 20.30 uur treden Jan Hahné en Astrid Te Kronnie voor de 6e keer samen als duo op. Ze voorzien het café van country nummers die iedereen zal kennen. Meezingen gegarandeerd!

Aansluitend rond de klok van 21.00 uur zal een nieuw trio, Jorrit Gebbink, Jefrey Wiggers en Cindy Beernink, het café voorzien van de nodige hits. Jorrit begeleidt Cindy op zijn piano en Jefrey zal op zijn snaredrum zijn steentje bijdragen. Zij zullen het publiek met hun optreden doen achteroverslaan.

De laatste café-act start rond 21.30 uur en wordt ingevuld door Kim Molenveld en Ken Wolters. Kim is een bekend gezicht uit de Vragenderse muziekscene en ze zal met haar stem enkele eigentijdse nummers gaan uitvoeren. Ken zal haar begeleiden op zijn akoestische gitaar.

Zelf optreden op Bultepop?
Heb je er altijd al van gedroomd om ooit je eigen zangkunsten te laten zien op Bultepop?

Dan heb je geluk! Aan het eind van de avond wordt het café omgebouwd tot een ware karaokebar. Iedereen uit het publiek kan de bühne opgaan om zijn of haar eigen zangkunsten te laten zien en horen. Wie durft?!

Zangworkshop
Dit jaar hebben alle zangers en zangeressen deelgenomen aan een professionele zangworkshop. Tijdens deze workshop heeft Maartje Waanders de zangers en zangeressen beter leren omgaan met hun stem en hen een aantal stemoefeningen aangeleerd, om zo nog beter gebruik te kunnen maken van hun zangtalenten. Mede door deze workshop zullen de zangers en zangeressen net dat beetje extra kunnen geven om er weer één groot feest van te kunnen maken!

Kortom, voldoende redenen om aankomende zaterdag Bultepop met eigen oren en ogen te zien, horen en beleven!

De kaarten koop je in de voorverkoop voor € 7,50 of aan de deur voor € 10,-.
Voorverkoop is uitsluitend bij
Café Overkamp in Vragender.

Bultepop, dat wil je niet missen!