Lawrence Mooij van Dutchfoto en Bas Lageschaar leggen Bultepop vast!

dutchfotoStichting Bultepop heeft ook dit jaar weer 2 professionals bereid gevonden die Bultepop vast gaan leggen! Lawrence Mooij van Dutchfoto zal deze avond de muzikanten en het publiek gaan fotograferen met zijn camera. Hij is met zijn bedrijf Dutchfoto al ruim 10 jaar een succesvol fotograaf en we zijn blij dat hij ons hiermee gaat helpen.

Naast Lawrence hebben we ook Bas Lageschaar wederom bereid gevonden om met zijn videocamera Bultepop te gaan vastleggen. Bas heeft door zijn werk bij Regio8 en RTV Slingeland al veel ervaring op gedaan. Daarbij heeft hij de voorgaande edities ook alle Bultepop-acts vastgelegd op film.

Dankzij deze twee heren kunnen we de muzikanten en bezoekers een legendarische herrinnering geven van hun optreden en bezoek aan Bultepop!